آموزش نحوه تعویض موتور شستشوی ماشین ظرفشویی ال جی

تعویض موتور شستشوی ماشین ظرفشویی ال جی نیازمند دانش فنی و تجربه لازم در خصوص امور تعمیراتی می باشد. لذا اینکار بهتر است توسط افراد داراس صلاحیت انجام شود. ما در این مطلب، به بیان مراحل گام به گام تعویض موتور شستشوی ظرفشویی ال جی پرداخته ایم.

در صورتی که ظرفشویی شما با مشکل مواجه شده است و نیاز به تعمیر دارد می توانید با نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی ال جی تماس بگیرید و یا اینکه درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید تا در اسرع وقت متخصصین تعمیرات ال جی مشکل شما را برطرف نمایند. 

اما قبل از هر اقدامی واجب است که از معیوب بودن موتور شستشوی ماشین ظرفشویی ال جی خود مطمئن باشید. نشانه هایی که برای این امر موجودند، شامل موارد زیر خواهند بود:

صدای وزوز بلندی توسط ماشین ظرفشویی تولید می گردد.

ماشین ظرفشویی به هنگام کار صدایی شبیه به جیغ تولید می کند.

آب بطور کلی اسپری نمی شود.

ابزارآلات و قطعات مورد نیاز:

موتور شستشوی جدید، بست های فلزی، مجموعه ای از پیچ گوشتی های ستاره ای، انبردست

تذکرات ایمنی!

حتما قبل از شروع به کار بر روی ماشین ظرفشویی، دوشاخه آن را از پریز برق درآورید.

گام اول خارج نمودن سبدها و فیلتر

ابتدا می بایست سبدهای داخل ماشین ظرفشویی LG را خارج نمایید و پس از باز نمودن فیلتر، آب داخل این قسمت را به کمک یک پارچه یا اسفنج خالی نمایید. حال شیلنگ آب متصل به دستگاه را باز نموده و به کمک یک نفر دستگاه را به پشت بخوابانید. با انجام این مراحل اکنون به موتور دسترسی خواهید داشت.

گام دومدرآوردن صفحه زیرین

در این مرحله لازم است تا پنل زیرین را باز نموده و جدا کنید. اینکار بسته به نوع و مدل ماشین ظرفشویی ال جی شما ممکن است کمی متفاوت باشد. پیچ های نگهدارنده پنل را باز نمایید. مراقب باشید که در هنگام جدا نمودن پنل زیرین، به سیم های سنسور آنتی فلاد صدمه ای وارد نکنید. چرا که در برخی از مدلها، سنسور بر روی پنل زیرین نصب می گردد. پیش از آنکه بطور کامل پنل را خارج کنید، سیم های سنسور را جدا نموده و بعد پنل را کاملا جدا نمایید.

گام سومدرآوردن پمپ تخلیه

اکنون باید قادر باشید که پمپ شستشوی اصلی دستگاه را ببینید. ممکن است پمپ تخلیه که نسبتا از پمپ اصلی کوچکتر است، مانع دسترسی مستقیم به پمپ اصلی شستشو گردد. در این حالت ابتدا پمپ تخلیه را خارج می کنیم. برای اینکار، نخست پیچ های نگهدارنده پمپ تخلیه را باز نموده و سپس سیم های رابط را با احتیاط از آن جدا کنید.

گام چهارمخارج نمودن پمپ شستشو

اکنون می بایست پمپ شستشوی اصلی را جدا کنید. پیش از آنکه تغییری در دستگاه ایجاد کنید، بهتر است به کمک گوشی خود از اتصالات الکتریکی عکسی تهیه نمایید.

پمپ شستشو توسط یک کیلیپس فنری در سر جای خود به بدنه چسبیده است. لازم است که ابتدا فنر را آزاد نمایید. مراقب باشید که لبه های فلزی به شما آسیبی نرسانند. با بیرون کشیدن بست های فلزی توسط انبردست از روی شیلنگ ها، یک به یک به جدا کردن شیلنگ ها از پمپ بپردازید. برای اینکار بهتر است از بیرونی ترین شیلنگ کار خود را آغاز کنید.

به یاد داشته باشید که بست های بیرون کشیده شده قابلیت استفاده مجدد را نخواهند داشت.

گام پنجمقرار دادن کیلیپس فنری بر روی موتور شستشوی جدید

پس از جدا نمودن پمپ شستشوی قدیمی از ماشین ظرفشویی ال جی، خواهید توانست کیلیپس فنر را که در پشت موتور قرار دارد، ببینید. از این مجموعه عکسی تهیه نمایید تا نحوه نصب و نیز بیرون کشیدن کیلیپس فنر را بخاطر داشته باشید. همچنین به جهت قرارگیری فنر و پمپ دقت کنید.

حال می بایست کلیپس فنر را از موتور قدیمی درآورده و آن را دقیقا مشابه قبل بر روی موتور جدید نصب نمایید. در صورتی که در جهت عقربه های ساعت فنر را بپیچانید، به راحتی می توانید آن را خارج کنید. برای جا انداختن آن نیز، در جهت عکس عقربه های ساعت فنر را بپیچانید.

گام ششماتصال شیلنگ ها و سفت نمودن بست های فلزی جدید

در این مرحله با استفاده از بست های فلزی، می بایست شیلنگ ها را به لوله های پمپ متصل نموده و سپس محکم کنید. ابتدا شیلنگ های داخلی را بهمراه بست های فلزی که بر روی هر کدام قرار داده اید، به پمپ متصل و محکم کنید و سپس پمپ را در جای خود قرار دهید. سپس شیلنگ جلویی را وصل کرده و بست آن را سفت کنید. به یاد داشته باشید که جایگذاری فنر نگهدارنده موتور نیز نباید فراموش گردد.

گام هفتممتصل نمودن سیم ها و نصب پمپ تخلیه

پس از اتصال دوباره شیلنگ های موتور، سیم های پمپ شستشو را متصل کنید.

اکنون می بایست تمامی مراحل را بصورت معکوس برای سرهم بندی دستگاه انجام دهید. با قرا دادن پمپ تخلیه و بستن پیچ های آن و اتصال کابل های برق آن شروع نمایید.

گام هشتمنصب میکروسوئیچ آنتی فلاد و پنل زیرین

در این مرحله ابتدا پنل زیرین را در قسمت زیر دستگاه قرار دهید و قبل از بستن کامل آن، سیم های میکروسوئیچ آنتی فلاد را نصب کرده و سپس پیچ های پنل را محکم نمایید.

در نهایت ماشین ظرفشویی ال جی را بلند کرده و پس از اتصال شیلنگ آب آن و قرا دادن سبدها در داخل آن، می توانید مجددا از آن استفاده نمایید.


علت خنک نکردن کولر گازی جنرال

امروزه کولر گازی جنرال یکی از کولر های محبوب موجود در هر خانه ای محسوب می شود. در روزهای گرم تابستان هیچ چیزی مانند یک کولر گازی کارآمد که هوای خنک و بدون نم به داخل اتاق بوزد و خانه را مطبوع و دلنشین نماید، وجود ندارد. متاسفانه جدی ترین مشکلی که می تواند در این میان به وجود بیاید، خنک نکردن کولر گازی جنرال است.

چرا کولر گازی جنرال سرما ندارد؟

دلایلی وجود دارند که به سبب آنها ممکن است، کولر گازی جنرال وظیفه اصلی خود یعنی خنک کردن هوای محیط را به خوبی انجام نداده و یا اصلا انجام ندهد. در این شرایط، کولرگازی هوای سرد بیرون نداده و هوای گرم از کولر خارج می شود.

در همین راستا، در این مطلب قصد داریم در رابطه با علل خنک نکردن کولر گازی جنرال و نیز راهکارهای رفع مشکل خنک نکردن کولر گازی جنرال، صحبت کنیم.

درصورتی که برای رفع مشکل کولر گازی، سرویس، تعمیرات و یا شارژ گاز کولر گازی جنرال خود به کمک متخصص و تکنسین حاذق احتیاج دارید، با تعمیرکار متخصص کولر گازی کاراباما تماس بگیرید.

1.     فیلتر هوا

فیلترهای هوا در کولر گازی های امروزی از نقش مهمی برخورارند. این فیلترها باید به صورت دوره ای شستشو و تمیز شوند، تا هرگونه عامل مزاحم و گرد و غباری که می تواند موجب مسدود شدن و یا گرفتگی فیلتر شود، از بین برود. وجود این عوامل مسدودیت منجر به کاهش حجم هوا و جریان آن در داخل سیستم می گردد. این امر بر روی ظرفیت برودتی یا توان خنک کردن کولر گازی جنرال تاثیر می گذارد و موجب کاهش آن می گردد، که نهایتا منجر به نبود و یا کمبود سرما و خنک کنندگی در کولر گازی می شود.

لذا یکی از مواردی که در هنگام نبود سرما و قابلیت خنک کنندگی در کولر گازی جنرال باید بررسی شود، اطمینان از تمیز بودن و مسدود نبودن فیلترهای هوا است.

2.     کویل های کندانسور

عبور مبرد یا گاز کولر گازی جنرال  از داخل کویل های کندانسور و جذب حرارت از محیط اطراف، یکی از مراحل کار کولرهای گازی General جهت خنک کردن هوا و سرد کردن محیط است. بنابراین در صورتی که اختلالی در فرآیند جذب گرما از محیط پیش آید، کولر گازی جنرال قابلیت خود برای خنک کردن هوای محیط را از دست می دهد.

در صورتی که کویل های کندانسور کولر گازی به علت نشست گرد و غبار و یا کثیفی های محیط بر روی آنها، از جذب گرمای محیط به صورت موثر ناتوان باشند، این امر موجب اختلال در خنک کردن هوا توسط کولر گازی شده و کارآیی و بازده دستگاه را به شدت پایین می آورد. لذا از تمیز بودن کویل های کندانسور کولر خود نیز اطمینان حاصل نمایید.

3.     مبرد یا گاز کولر

یکی از مواردی که می تواند بر روی میزان کارایی دستگاه بسیار تاثیر گذار باشد، مقدار گاز یا مبرد موجود در سیستم است. به نحوی که کاهش مقدار گاز موجود سیستم، به طرز قابل ملاحظه ای ظرفیت برودتی کولر گازی را کاهش خواهد داد.

در اثر گذشت زمان و بر اثر عوامل مختلفی چون تنش های دمایی و...، امکان نشت گاز از اتصالات سیستم و برخی نقاط وجود داشته که منجر به کاهش میزان گاز کولر گازی می گردد. 

4.     کمپرسور کولر

کمپرسور کولر گازی وظیفه متراکم نمودن گاز یا همان مبرد کولر را برعهده داشته و از اصلی ترین اجزای کولر گازی به حساب می آید. در صورتی که ایرادی در کمپرسور وجود داشته باشد و به هر طریقی معیوب باشد، کولر گازی قادر به خنک کردن هوا نخواهد بود. توصیه می شود پیش از بررسی کمپرسور، موارد دیگر را کنترل کرده و در صورت اطمینان از صحت آنها، به سراغ کمپرسور بروید و اگر بنابر تشخیص تکنسین نیاز به تعویض بود، آنگاه نسبت به تعویض کمپرسور کولر گازی خود اقدام کنید.


آموزش نحوه تمیز کردن فیلتر کولر گازی تراست

 

فیلتر کولر گازی از جمله مهمترین بخش های آن به شمار می آید. این بخش وظیفه تصفیه ذرات معلق در هوا را به عهده دارد. در این مطلب، می خواهیم مراحل تمیز نمودن فیلتر کولر گازی تراست را برای شما عزیزان شرح دهیم.

در صورتی که فیلتر کولر گازی تراست  شما احتیاج به تعویض دارد، یا برای آن هرگونه مشکلی پیش آمده است و یا اینکه بطور کل کولر گازی تان ایراد پیدا کرده و از کار افتاده است، برای رفع مشکل خود و تعمیر کولر گازی در اسرع وقت با متخصصان نمایندگی کولرگازی تراست کاراباما تماس حاصل فرمایید.

تمیز کردن فیلتر کولر گازی بطور مرتب، موجب بالا ماندن بهره وری و راندمان کار کولر گازی می گردد. در صورت کثیف بودن فیلترها، هوای گرمی که به داخل پنل کشیده می شود تا پس از عبور از روی کویل ها خنک گردد، می بایست برای تمیز شدن و عاری شدن از هر گونه ذرات از فیلترهایی گذر نماید که محفظه های خالی آنها با ذرات گرد و خاک پر شده اند. در این حالت انرژی بیشتر و زمان بیشتری برای انجام اینکار لازم خواهد بود. توصیه می شود که تمیز نمودن فیلترها را بصورت هفته ای انجام دهید.

                                                                                                                

مراحل تمیز کردن فیلتر کولر گازی

پیش از اقدام به هر کاری، ابتدا مطمئن شوید که کولر گازی خاموش است!

 

1.     با گرفتن دو طرف کولر گازی، پنل جلویی آن را باز کنید.

 

چگونه فیلتر کولر گازی را تمیز کنیم؟

 

باز کردن فیلتر کولر گازی

2.     قسمت جلوی فیلتر را آزاد کنید و سپس کل فیلتر را به دقت و آرام خارج کنید .

تمیز کردن فیلتر کولر گازی

3.    یادتان نرود که دو فیلتر وجود دارد. لذا هر دو فیلتر را جهت تمیز کردن خارج کنید.

فیلترهای کولر گازی

4.    فیلترها را به کمک یک برس نرم، زیر آب بشورید.

تمیز کردن فیلترهای کولر

5.    حال اجازه دهید که هر دو فیلتر بطور کامل خشک شوند.

چگونه فیلتر کولر گازی را تمیز کنیم

6.    فیلترها از جا بیاندازید. ابتدا فیلتر عقبی و سپس قسمت جلویی را در جای خود قرار دهید.

جا زدن فیلتر کولر

7.    در انتها پنل جلویی کولر گازی را ببندید.

بستن پنل جلوی کولر گازی

نکته :

توصیه می گردد که فیلتر کولرهای گازی نصب شده در مکان های عمومی را هر 2 روز یکبار تمیز کنید. برای کولرهای گازی خانگی نیز، سعی کنید بطور متوسط هر 1 تا 3 هفته، آنها را تمیز کنید.



آموزش نحوه تعویض قفل درب و گیره قفل درب ماشین ظرفشویی بوش

مکانیزم قفل درب در ماشین های ظرفشویی بوش به گونه ای طراحی می شود، که دستگاه از بسته بودن کامل درب مطمئن گردیده و همچنین امکان باز شدن درب به هنگام شستشو وجود نداشته باشد. حال اگر ماشین ظرفشویی شما دارای ایرادی در قفل درب خود می باشد، مطالب آورده شده در ادامه که به آموزش گام به گام نحوه تعویض قفل درب و گیره آن می پردازد، برایتان بسیار مفید خواهد بود.

مکانیزم قفل درب در ماشین های ظرفشویی بوش تقریباً یکسان است، ولی نوع و چگونگی قرارگیری مجموعه قفل درب متفاوت می باشد. در برخی از مدل‌های ماشین های ظرفشویی، قفل درون درب و در برخی دیگر درون بدنه ماشین تعبیه شده است. با این وجود تعویض قفل درب و گیره تفاوت زیادی ندارد.

در این مطلب نحوه تعویض قفلی که بر روی درب قرار دارد را توضیح خواهیم داد. در صورتی که دارای تخصص و توانایی کافی هستید، می توانید با استفاده از این آموزش، خودتان به تعویض قفل درب اقدام نمایید، در غیر اینصورت بهتر است که با مرکز تخصصی تعمیر ماشین ظرفشویی بوش تماس بگیرید.

ابزار و قطعاتی که لازم خواهد بود:

قفل درب مطابق با مدل و نوع ماشین ظرفشویی،پیچ گوشتی، انبردست

تذکرات ایمنی!

پیش از اقدام به انجام هر کاری، ماشین ظرفشویی را خاموش کرده و دوشاخه دستگاه را از پریز برق بیرون بکشید.

مرحله اول:درآوردن پنل جلویی درب

در صورتی که قفل بر روی درب سوار است، می بایست پنل جلویی درب را باز کنید. در صورتی که پنل به صورت دو تکه بوده و قفل بر روب تکه بالایی قرار دارد، باز نمودن این تکه به تنهایی کفایت می کند.

مرحله دوم:جدا کردن کابل های پنل

با احتیاط پنل را باز نمایید. لبه های پنل فلزی تیز بوده و ممکن است آسیب ببینید. همچنین با احتیاط سیم ها را درآورید. پس از باز کردن پنل، می توانید قفل درب را ببینید. این قفل معمولا با دو عدد پیچ محکم شده است که لازم است آنها را باز کنید.

مرحله سوم:تعویض قفل درب

اکنون کابل های قفل را با احتیاط خارج کنید و پس از باز نمودن پیچ های قفل، آن را با قفل جدید که می بایست بر حسب مدل ماشین ظرفشویی Bosch شما خریداری شده باشد، تعویض نمایید. در انتها پیچ های قفل را سفت کنید و کابل های برق را دوباره متصل گردانید.

مرحله چهارم:جایگذاری سیم ها و بستن پنل کنترل

در این مرحله سیم های کنترل پنل را دوباره در سر جای خود قرار دهید و سپس پنل کنترل یا پنل جلویی درب را بر روی دستگاه سوار کرده و پیچ های آن را محکم نمایید.

 

در صورتی که چنگک یا گیره قفل درب نیز به تعویض احتیاج دارد، مراحل زیر را در پیش گیرید:

مرحله اول:برداشتن پنل بالایی

پنل بالایی را درآورید. برای اینکار دو پیچی که در پشت دستگاه قرار دارند و پنل را نگه داشته اند را باز نمایید.

مرحله دوم:درآوردن گیره

پس از جدا نمودن پنل بالایی و درآوردن آن، گیره قابل دسترسی خواهد بود. پیچ های گیره را باز نموده و آن را برای تعویض شدن خارج کنید.

مرحله سوم:جایگزین کردن گیره درب

گیره جدید را به همان شکل گیره قبلی، در جای خود نصب کرده و پیچ های آن را سفت نمایید. سپس پنل بالایی را سر جای خود قرار دهید و پیچ های آن را ببندید.


تفاوت کولر گازی اینورتر و معمولی گری

تفاوت کولر گازی اینورتر و معمولی گری در چه چیزی است؟ آیا کولر گازی اینورتر گری مزیتی نسبت به کولر گازی معمولی گری  دارد؟ کدام کولر گازی گری بهتر است، معمولی یا اینورتر؟ مصرف انرژی کدام نوع کولر گازی کمتر است؟

سوالاتی که در بالا مطرح شده اند، ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشند. لذا، در این مقاله، قصد داریم تا به صورت ساده به تفاوت کولر گازی اینورتر و معمولی گری بپردازیم و ویژگی های هر یک را بیان کنیم.

در صورتیکه به هر گونه خدمات تعمیرات، سرویس و یا شارژ گاز کولر گازی گری نیاز دارید، بهترین کار تماس با متخصصان تعمیر کولر گازی گری می باشد. دلیل این امر، داشتن دانش و تخصص لازم برای تعمیرات کولر گازی توسط افراد حرفه ای است.

بزرگ ترین تفاوت میان کولر گازی های اینورتر و نوع معمولی یا غیر اینورتر گری، این است که، موتور کولر گازی در مدل اینورتر قابلیت کارکرد در سرعت های متغیر را داراست. در حالیکه سرعت کمپرسور در کولر گازی های معمولی ثابت می باشد. در نتیجه، استفاده از کمپرسورهای چند دوره یا چند سرعته منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی تا 60? گردیده است.

درواقع عملکرد کولر گازی های اینورتر Gree، به این صورت است که پس از رسیدن به دمای مورد نظر خود، خاموش نمی شوند، بلکه دور خود را کم می کنند. این قابلیت امکان استفاده از ظرفیت کمتر کمپرسور را در زمانی که به تمام این ظرفیت نیاز نیست، فراهم می آورد. این قابلیت هوشمند نهایتا منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد. در طرف دیگر، در کولر گازی معمولی گری، از زمان شروع به کار تا هنگام خاموشی یا اتومات کردن، دستگاه با 100? توان خود به فعالیت ادامه می دهد.

همانطور که اشاره شد، کمپرسور کولرهای اینورتر در تمام مدتی که روشن هستند، کار نمی کنند. هنگامی که سرعت پایین تر باشد، انرژی مورد نیاز کولر کمتر بوده و در نتیجه هزینه برق مصرفی پایین تر خواهد بود. از طرفی، تکنولوژی اینورتر در کولر گازی گری، نه تنها موجب سرمایش یا خنک کنندگی کارآمدتری می گردد، بلکه سبب افزایش طول عمر مفید کولر گازی نسبت به مدل های غیر اینورتر نیز می گردد.

از دیگر مزیت های کولرهای اینورتر گری، بیشتر بودن سرعت سرمایش و گرمایش نسبت به کولر گازی های معمولی است. دلیل این امر همان متغیر بودن سرعت کمپرسور کولر گازی های اینورتر گری است. در ابتدای شروع فرآیند سرمایش یا گرمایش، توان کولر گازی اینورتر برای رساندن دمای محیط به دمای مطلوب بیشتر خواهد بود. اما در کولر گازی معمولی یا غیر اینورتر سرعت سرمایش و گرمایش یکنواخت می ماند.

 

مقایسه درجه حرارت و صدای تولیدی کولر گازی

معمولا به دلیل بالا بودن آمپر مصرفی کمپرسوهای معمولی، انرژی حرارتی بالایی در آنها اتلاف می گردد. همچنین به خاطر دور زیاد، لرزش و صدای نسبتا زیادی تولید می کنند؛ این در حالی است که کمپرسورهای اینورتر بسیار کم صدا بوده و بدلیل قابلیت کاکرد چند سرعته، کمترین انرژی حرارتی را نیز تلف می کنند.

 

استفاده از خازن (capacitor) در سیستم کولر گازی

در ساختار سیستم های اسپیلت، خازن هایی طراحی شده اند که بصورت مداوم، آمپر مورد نیاز کمپرسور را تامین و ذخیره می نمایند. این خازن ها در هنگام استارت، آمپر زیادی از شبکه برق می گیرند و ممکن است باعث صدمه به سایر وسایل برقی نیز شوند.

اما در ساختار داخلی کولر گازی های اینورتر گری، سیم پیچ استارت وجود ندارد و خازن نیز حذف گردیده است. در سیستم اینورتر، برق ورودی AC متناوب به DC تبدیل شده و به کمک کنترل فرکانس، دور کمپرسور تنظیم می گردد. لذا برای استارت اولیه و کارکرد نیازی به خازن نیست.

با حذف خازن و سیم پیچ استارت، علاوه بر حذف آمپر مصرفی بالا (16 تا 17 آمپر)، در هنگام کارکرد آمپراژ مورد نیاز به صورت پلکانی و تا رسیدن به دمای مطبوع افزایش می یابد. پس از آن نیز، بصورت کنترل شده، به مقدار بسیار کمتری کاهش می یابد.

نکته قابل توجه آن است که، نصب کیت های تغییر ولتاژ بر روی کولرهای گازی معمولی، تنها فرکانس را تغییر داده و در نحوه عملکرد کمپرسور تغییری ایجاد نخواهد شد و دستگاه قابلیت کارکرد با دور متغییر را نخواهد داشت.